BTC Math δείγμα χαρτιού

Who cares? Αυτό που με νοιάζει εμένα είναι αν οι προγραμματιστές πληρώνονται πολύ ή λίγο χρυσό. Για την ακρίβεια, αν με τον χρυσό που πληρώνομαι μπορώ να αγοράσω λίγο ή πολύ ψωμί, μικρό ή μεγάλο σπίτι κ. Αν για ένα μήνα δουλειάς μου δίνεις ένα χρυσό νόμισμα και με αυτό μπορώ να αγοράσω φαγητό, στέγη, διασκέδαση κ. Το bitcoin δεν είναι μέθοδος παραγωγής πλούτου, αλλά νόμισμα, συναλλαγματική μονάδα. Θα μπορούσες μάλιστα να πεις ότι ανταμοίφθηκαν για την δουλειά που έκαναν αν δεν ήταν οι πρώτοι, δεν θα υπήρχε bitcoin , αλλά και το ρίσκο που πήραν να ασχοληθούν με κάτι που τότε δεν είχε καμία αξία.

Μάτι: Φρίκη δίχως τέλος – Έριξαν σε λάκκο αταυτοποίητα μέλη νεκρών από την πυρκαγιά

Θέλω να πω, από ένα σημείο και μετά το άρθρο ασχολείται γιατί δεν αξίζει να γίνεις χρυσοθήρας και όχι αν είναι έξυπνο να βασίσεις το νόμισμά σου στον χρυσό. Κι αυτοί θα είχαν μερικές χιλιάδες to begin with. Αν ήθελαν το bitcoin να ειναι μια ανταλλακτική μονάδα τότε α όλα τα bitcoin θα δημιουργουνταν απο την πρώτη μέρα και θα μοιράζονταν σε ολους β η ποσότητα των bitcoin θα έπρεπε να αντικατοπτρίζει τα αγαθά που κυκλοφορούν και να αυξομειώνεται σε σχέση με αυτά. ΥΓ τώρα αν ψάχνεις να βρεις γιατί δεν είναι έξυπνο να βασίζεις ένα νόμισμα στο χρυσό και δεν με πιστεύεις θα πρέπει να διαβάσεις οικονομικη ιστορία του 19ου αιώνα.

Bitcoin: Προοπτικές και προβλέψεις για το 2018

Σίγουρα υπάρχει αυξανόμενη κερδοσκοπία γύρω από το bitcoin ή οποία αυξάνεται όσο μειώνεται η εμπιστοσύνη σε fiat νομίσματα και μάλλον έχεις δίκιο για το ότι εμπεριέχει αποπληθωριστικές δυναμικές στο dna του. Παρόλαυτά όμως η αφήγηση σου techie έχει περισσότερο αρνητικό σπιν 13 φορές η λέξη φούσκα! Μια θετική για μένα ματιά θα ξεκινούσε από τα γεγονότα το 1 btc είναι υπαρκτό σε παγκόσμια κλίμακα όχι και μικρό κατόρθωμα 2 ειναι ανοιxτό πρωτόκολλο όπως και ο πελάτης και άξια για μελέτη 3 δημιουργεί ένα πλαίσιο προβληματισμού ως προς τα υπαρκτά fiat νομίσματα αλλά και ως προς τα εναλλακτικά ,και μάλιστα πλαίσιο όχι θεωρητικό αλλά γειωμένο στην πραγματικότητα.

Δηλαδή δεν νομίζεις ότι δεδομένου της κρίσης του κυρίαρχου χρηματοπιστωτικού συστηματος πρέπει να αναδεικνύουμε τα θετικά των αναδυομενων εναλλακτικών και να τονώνουμε την διάθεση του πειραματισμού ;. Και από αυτή την άποψη θα δώσει τροφή σε ανθρωπολόγους να εξηγήσουν, το πως τόσοι ανθρωποι σπατάλησαν το χρόνο τους για να γίνουν οι υποτακτικοί κάποιων άλλως εντελώς άγνωστων σε αυτούς. Γιατί αυτή είναι η φύση των speculative bubbles. ΥΓ δεν μπήκα σε λεπτομέρειες για τα pools κι αυτά ακριβώς για να μην το μπλέξω. Με το περασμα του χρόνου ξερουμε πως η παραγωγή τους έχει φθίνουσα σημασία.

Δεν ανέφερες πως με τέτοια μέσα θα μπορούσαμε να σχεδιάσουμε εργαλεία για ενα τελείως διαφορετικό κόσμο. Εστίασες μόνο στο πως το bitcoin εξαντλεί το ιδανικό της καπιταλιστικής απληστίας. Αλλά αυτή η αμαρτία προυπήρχε — δηλαδή μας χαλάει τόσο πολύ αν αλλάξουμε αφεντικά, κι αν αντί να πληρώνει η NASA τα ταξίδια στα άστρα, τα πληρώνει η Satoshi inc? Ή αν το επόμενο Africa-Aid γινει από ζαμπλουτους χακεράδες?

Στην τελική, ας βαλουμε υψηλή φορολογία στις μεγάλες συναλλαγές, σιγά το πρόβλημα. Και εδώ υπάρχει και μια παρανόηση, δεν ξερουμε με σιγουριά αν πρεπει να θεωρούμε το bitcoin ως ανώνυμο. Σου ξέφυγε αυτό, και έχει μεγάλη σχέση με τον Σοσιαλισμό της Μερκελ. Δεν ανέφερες τα 10δες άλλα παρόμοια εγχειρήματα — δεν τα ξέρω, καραγκίοζης και εγώ — αλλά ξέρω πως υπάρχουν τέτοια. Διότι εσενα μπορεί να σου άρεσει να έχεις αφεντικά, εμένα όμως δεν μου αρέσει κι έτσι ένα εναλλακτικό νόμισμα που κάνει ακριβώς αυτό κι όχι ταξίδια στα άστρα θα το περιγράψω ως τέτοιο.

Αν είχαμε μόνο bitcoin δεν θα υπήρχε κανένας λόγος για καμία φορολογία.

Bitcoin Mining in 4 Minutes - Computerphile

Και μη με κατηγορείς που ο τεχνολογικός χιλιασμός δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα. Ανοιξε τα wired του Άξιζε η αναμονή… και εγώ ετοιμαζόμουν να ρίξω πρόταση στους κουμπάρους να μετατρέψουν το τραπεζικό και νομισματικο τους σύστημα σε bitcoins για να σωθούν… Το σίγουρο θα ήταν ότι τα πρώτα 10 λεπτά μετά την ανακοίνωση, η Μέρκελ και ο Σόιμπλε θα τράβαγαν τα μαλλιά τους.

Οι τέσσερις κρυφοί κίνδυνοι από το χαρτί τουαλέτας -

Γενικά γνωρίζεις τις απόψεις μου για το διαδικτυακό χρήμα, είμαι θετικός. Άπλα μετά από μια τέτοιας κλίμακας απατεωνιά θα λειτουργήσει αποτρεπτικά στην δημιουργία και εξάπλωση ενός διαδικτυακού συναλλαγματικού νομίσματος μελλοντικά. Τα μισά που κουβαλάει είναι καλά τα περί ελεύθερης διακίνησης και αγορών μέσω net, τα αλλά μισά τα περί σκαψίματος είναι μεγάλες μούφες. Οπότε το κόλπο είναι να φτιάξεις ένα άλλο νόμισμα αντιπρόταση π. Το κακό με ολη αυτή την ιστορία είναι οτι μαζί με τα ξερά της bitcoinικής φούσκας, καίγονται και κάποια χλωρά τα οποία μπορεί να ενδιαφέρανε εμάς τους nerds, αλλά ομολογώ οτι δεν παίζει να ενδιαφέρανε κανέναν άλλον.

Εαν π. Αυτό του δίνει κάποιες δυνατότητες για π. Γιαυτό τους βάζεις μια αξία που ονομάζουμε bitcoins κι έτσι η τάδε κίνηση έχει κόστος Χ bitcoins και η δείνα Ψ. Κι ετσι αν παθαινα ενα ατυχημα και εχανα τη μνήμη μου και μου έμενε το log των πόντω που είχα δώσει καθε φορά, θα μπορούσα να αναδομίσω τη μνήμη μου με βαση αυτό? Μωρέ δε διαφωνώ καθόλου, και μένα μου τη δίνει με τον ίδιο τρόπο και για τους ίδιους λόγους το ρεύμα της ποσοτικοποίησης της ανθρώπινης συμπεριφοράς, κι ας λέει ότι θέλει ο Skinner και οι αμερικάνες φιλενάδες του.

Δηλαδή δεν υπάρχει εναλλακτική έξω και πέρα από την κατάληψη της εξουσίας. Διότι το νόμισμα σου αποκτά τη νομιμοποιήσή του ακριβώς μέσα από αυτό. Όπως δεν βρίσκω κανέναν λόγο να δώσω μια μετρήσιμη ποσότητα σε κάποιον που με πηδάει, γιατί να κάνω το ίδιο για κάποιον που με ταίζει πχ? Οκ γίνεται να μην έχουμε καθόλου χρήμα? Η απλή μεσοβέζικη λύση είναι να ελέγχω αυτόν που το ορίζει δηλαδή τον κεντρικό τραπεζίτη.

Δεν είναι τέλεια λύση αλλα προσφέρει εναν εκδημοκρατισμό να μπορείς να επιλέγεις τη νομισματική πολιτική της κοινωνίας σου. Μα έτσι θα θελουν όλοι παραπάνω χρήμα? Κι αυτό είναι καλό πραγμα σε μια κοινωνία που νομίζει ότι θα τα πάρει μαζί της στον ταφο…. Ολα από την ασφάλεια ενός virtual κοσμου, κι όχι προσπαθώντας να εξαπατήσουμε διαφορους εύπιστους. Πρακτικά είναι δύσκολο, άμα δεν υπάρχει μια google, amazon, e-bay, iTune ή όλες μαζί να δώσουν το κύρος και τις εγγυήσεις αντικαθιστώντας το κράτος, όπως περιγράφει στο κείμενο ο Techie … πολύ χλωμό.

Όμως το κυριότερο είναι ότι εκτός του ότι θα έχουν δημιουργήσει το νόμισμα, στην ουσία θα είναι και οι κυρίαρχοι αφού μόνο αυτές θα μπορούν να τα δεχτούν και να ορίσουν σαν νομισματική αξία για τα προϊόντα τους… που κυριαρχούν σε μεγάλο ποσοστό στο διαδίκτυο.

Παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν το μάθημα Bitcoin το 2018

Μια άλλη εναλλακτική θα ήταν αν μια μεγάλη τράπεζα το γύριζε σε κάτι ανάλογο ρισκάροντας, άλλα έχοντας σαν αποθεματικό πραγματικό χρήμα για να δώσει αξιοπιστία. Για τα υπόλοιπα τώρα, τα παιχνίδια της valve κλπ και το χρήμα που δημιουργείται εκεί μέσα, άντε στην καλύτερη να έφτιαχνα ένα ανταλλακτήριο και π.

Τώρα θα αναρωτιέστε τι άξια έχει ένα googlo coin? Απάντηση στο next episode…. Διαφωνώ με το άρθρο. Στην πραγματικότητα δεν λέει τίποτα! Εκτός από γενικότητες ότι πρόκειται για πυραμίδα αλλά … όχι ακριβώς. Αν πάτε στην καφετζού και ρωτήσετε για την πορεία του bitcoin, έχετε το ίδιο καλές πιθανότητες να πέσει μέσα όσο και ο τέκι και ο οποιοσδήποτε. Εκ των υστέρων, όλα φαίνονται απλά και εύκολα. Τι είναι το twitter; Και γω μπορώ να το φτιάξω. Τι είναι το facebook; Πανεύκολο. Κι όμως, αξίζουν πλέον δις.

Και πολλές άλλες εταιρίες έγιναν πάμπλουτες από μια απλή ιδέα ας πούμε κόκα κόλα. Ενώ πολλές άλλες ανάλογες ιδέες καταποντίστηκαν. Αν δεν γίνει, ε ποιός θα το θυμάται; Ψάξτε πόσα βιβλία κυκλοφορούσαν τη δεκαετία του και προέβλεπαν το τέλος του δυτικού πολιτισμού σε χρόνια. Και πουλούσαν πολύ εκείνα τα βιβλία! Άλλωστε επί χρόνια όλη η αριστερά προβλέπει το τέλος του καπιταλισμού. Με απόλυτη βεβαιότητα! Εννοείται επιστημονική! Ε, είναι δυνατόν να της αρέσει ένα … νόμισμα;.

Οπότε η βάση για την αντιπάθεια του τέκι για το bitcoin είναι και πάλι η ιδεολογία, όχι τα οικονομικά, και σίγουρα όχι η επιστήμη! Από αρχαιοτάτων ετών! Τα πρώτα άτομα που έπιασαν δουλειά στην Microsoft, Apple, Google κλπ κλπ κλπ είναι όλοι εκατομμυριούχοι και συνταξιούχοι από τα 45 τους, με τις βίλες τους, τα κότερά τους, τα ιδιωτικά τους τζετ κλπ.

Οι τέσσερις κρυφοί κίνδυνοι από το χαρτί τουαλέτας

Και μέσα σε αυτούς είναι και γραμματείς και ρεσεψιονίστ που δεν είχαν τίποτα το ιδιαίτερο, απλώς ήταν τυχεροί. Έτσι είναι αυτά. Θα πω μια κουβέντα: Έιχα την πρόθεση να αγοράσω βιτκόιν λολ προς 55δολ που είχαν.


  • Το bitcoin αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο καταναλώνουμε!?
  • HITBTC υποστήριξη Bitcoin Private.
  • Bitcoin Diamond Απόδειξη μερίδιο.
  • Οι συναλλαγές bitcoin θα γίνουν ταχύτερα.
  • Πλάτων. Κάθετη αναζήτηση. Ολα συμπεριλαμβάνονται.?
  • Πρόγραμμα για τη δημιουργία bitcoins.

Ανέβηκα στο τρένο σου που ουσιαστικά σκοπίμως παραπληροφορείς και είπα να μην αγοράσω.